Een laatste testrit

Bijna 2023 onze vertrekdatum komt steeds dichterbij. Oscars baan is al afgerond. Ik heb nog 6 weken te gaan. Ondertussen bikkelen we een beetje. Mijn ouders gaan door ruige tijden en hebben veel support nodig en waar we kunnen dragen we ons steentje bij voor Oscars ouders. Gelukkig bleek de melding over mijn gezondheid loos alarm. De kozijnen van ons eigen huis bleken wel tot 2 keer toe groot onderhoud nodig te hebben, de voegen vallen opeens uit de douche, een muur in de keuken vraagt om reparatie en een van de lades van de vriezer brak opeens in tweeën. En dan hebben we het nog niet over alle taken en taakjes die we hadden voorzien. Grote schoonmaak, kamers leegmaken voor de verhuur, huurders zoeken, het vervoer van de tandem plannen, de website naar het engels vertalen (iemand een tip?) en de uitrusting nog een laatste keer testen. Dat laatste gaan we vandaag doen. Vanmorgen alles gepakt (Oscar eigenlijk) en met de trein op weg naar Heerlen om in het Limburgse heuvellandschap te testen of de laatste aanpassingen die Kasper aan de tandem deed echt opgeleverd hebben wat we ervan hopen. We gaan toch maar niet kamperen (te koud) maar hebben de fiets wel volgepakt om een reëele test te doen.🤞 dat mijn knie het trekt. 2 weken nadat ik er hard op viel kan ik inmiddels weer bijna lopen, maar knie buigen en dwarse bewegingen doen gemeen zeer. Ook slapen gaat maar een paar uur per nacht goed. Fietsen doet gelukkig alleen de eerste paar honderd meter zeer. Mijn stelling is dat bewegen helpt.

Val Dieu we komen eraan!

Abonneer je hier op onze blog:

Abonneren

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *