Es – Car – Go!

Es – car – go’ hebben we al duizenden keren gezegd om het moment van opstappen te synchroniseren. Maar nu gaat het echt gebeuren. We gaan!

Vorige week heb ik m’n baan opgezegd en Oscar heeft 2 weken geleden overeenstemming bereikt over een vrijwillige vertrekregeling. Niets staat ons meer in de weg. Eind februari vertrekken we om 8 maanden door Europa te fietsen.

Wat een stap. Zo’n cool plan. Een droom die na jaren koesteren nu werkelijkheid wordt. Het voelt als een enorm cadeau dat we onszelf en elkaar geven.

En dan de reacties op het werk: allemaal even hartverwarmend en stimulerend. ook al zo’n cadeautje. Ik zou haast gaan twijfelen – niet echt natuurlijk -.

We denken nu dat we in Athene beginnen of toch in Zuid Spanje? (we wikken en wegen nog wat ook omdat we het vervoer voor de tandem nog niet rond hebben) van daaruit naar het noorden tot in Scandinavië en als het warmste weer voorbij is weer terug naar het zuiden. Maar vooral gaan we ons gaan we ons laten leiden door wat er op ons pad komt.

Bijna al onze vrije tijd gaat op aan voorbereidingen, plannen maken en dromen hoe het zal zijn. Ik kan bijna niet wachten de tijd kan niet snel genoeg gaan en gaat tegelijk te snel voorbij. Het maakt niet uit want we gaan.

ES – CAR – GO!

Abonneer je hier op onze blog:

Abonneren

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *